ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Το στοιχείο της Ελληνικότητας είναι το στοίχημα της vamvakas.gr. Αντιστέκεται στην ευκολία των τυποποιημένων προϊόντων και επιμένει στην συνεχή εξέλιξη της γοητείας που εμπεριέχει η χειροποίητη κατασκευή.

Για αυτό ακριβώς οι προτάσεις της vamvakas.gr βασίζονται στην κατασκευαστική εμπειρία που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις σε προσιτή τιμή ή ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερη αισθητική μέσα από μοντέρνα και παραδοσιακά στοιχεία.

Όταν ένα σκάφος από μόνο του ίσως δεν είναι τίποτα , το ίδιο και ένα καπάκι . Μα όταν αυτά τα δύο συνδιάζονται και με την πείρα μας το αποτέλεσμα είναι ένα έργο τέχνης

Η κεκτημένη γνώση , η φιλοδοξία παρουσίας στο σήμερα και οι στόχοι για μελλοντική ανάπτυξη δημιουργούμε μουσικά όργανα που να διαθέτουν μοναδική προσωπικότητα χωρίς να ακολουθούν την εύκολη λύση της στείρας αντιγραφής.

Κάποτε……

Τον παλιό καλό καιρό ο μάστρο

Αναναστάσης Σταθόπουλος με την

δύναμη της τέχνης του έδινε ζωή στο

ξύλο και η αύρα της ψυχής του

συνόδευε τα έργα του από γενιά σε γενιά.

Ύστερα…..

Οι ανάγκες άλλαξαν

ποιότητα, ποσότητα, ταχύτητα,

παραγωγικότητα,

ανταγωνιστικότητα και ήρθε η

βιομηχανία, η εξειδίκευση και η

τεχνολογία.

Σήμερα….

Μόνο οι άνθρωποι είναι ίδιοι…..ή τα

θέλουν όλα τα κάποτε και τα ύστερα

τα θέλουν …..τώρα.

Follow Us

Newsletter

Special Offers and news!
Τα cookies είναι σημαντικά για τη σωστή λειτουργία του vamvakas.gr και την βελτίωση της εμπειρίας σας όταν το επισκέπτεστε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Decline