ΙΣΤΟΡΙΑ

ΣΗΜΕΡΑ

Στην εταιρεία μας απασχολούνται 19 άτομα προσωπικό σε ένα πλήρες εργοστάσιο στην Αττική.

2013

Επέκταση του εργοστασίου μας και η δραστηριότητα επεκτείνεται και στη χονδρική πώληση των  μουσικών οργάνων για να εξυπηρετούνται και κατά τόπους στην περιοχή τους οι μαθητές και επαγγελματίες αναζητώντας στα καταστήματα των ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ τα προϊόντα μας στην Ελλάδα, Ευρώπη, Αγγλία, Αμερική , Καναδά, Αυστραλία, Κύπρο και Ισραήλ.

2010

Δημιουργία αποθηκευτικού χώρου ξυλείας στις Αχαρναίς.

2003

Δημιουργούμε μια πλήρης μονάδα επεξεργασίας ξύλου ΠΡΙΣΤΗΡΙΟ και ένα σύγχρονο ΞΗΡΑΝΤΗΡΙΟ  εργοστάσιου HILDEBRAD Γερμανίας.

2002

Βλέποντας το μεράκι πολλών ανθρώπων να κατασκευάσουν ένα μουσικό όργανο μη έχοντας γνώση, τους βοηθήσαμε δημιουργώντας ένα πλήρες σετ ενός οργάνου ΚΙΤ και με τις συμβουλές μας κατάφεραν να φτιάξουν ένα μουσικό όργανο της αρεσκείας τους.

2001

Η Εταιρεία μας SCORPIONS μετονομάζεται VAMVAKAS.GR

1999

Η εμπιστοσύνη που μας έχουν οι κατασκευαστές μουσικών οργάνων αρχίζουν να προμηθεύονται κατασκευασμένα όργανα γνωρίζοντας την τελειότητα των κατασκευών μας. Ξεκινήσαμε να συνεργαζόμαστε με την εταιρεία ΖΟΖΕΦ και ακολούθησαν και άλλοι καταξιωμένοι κατασκευαστές μουσικών οργάνων.

1996

Δημιουργία συνεργείου κοπής ξύλου/ΥΛΟΤΟΜΙΑ στην Δράμα Σέρρες Κορινθία Λακωνία.

1995

Μετεγκατάσταση σε ιδιόκτητο χώρο.

1992

Ίδρυση και οργάνωση κατασκευής σκαφών για τα μουσικά όργανα με φρέσκιες ιδέες, μοντέρνα ματιά, η επιστημονική μελέτη της αγοράς και ο στόχος για την σταθεροποίηση της εταιρίας στην πρώτη θέση στην κατασκευή σκαφών και διακόσμησης την εξελίσσουν ανεβάζοντας την σε νέα επίπεδα.

1985

Αρχή της Εταιρείας SCORPIONS δημιουργώντας επαναστατικά σχέδια για τη διακόσμηση των μουσικών οργάνων με ιδρυτή τον Φώτιο Βαμβακά.

Follow Us

Newsletter

Special Offers and news!
Τα cookies είναι σημαντικά για τη σωστή λειτουργία του vamvakas.gr και την βελτίωση της εμπειρίας σας όταν το επισκέπτεστε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Decline